Nieuws

Tentoonstelling in het Holstohus Van 6 mei t/m 10 juni kunt u de tentoonstelling in "Het Holstohus" bezoeken. Het Holstohus is het multifunctionele centrum voor onder andere kunst, cultuur, sport en educatie in het centrum van Olst. 

Wij nodigen u van harte uit om deze tentoonstelling te komen bezoeken. Meer informatie over de locatie vindt u op deze site. 

Openingstijden: 
Maandag t/m vrijdag van 10:00u tot 20:00u
Zaterdag van 10:00u tot 17:00u 
Zondag gesloten. 

Adresgegevens:
Het Holstohus
Jan Schamhartstraat 5 
8121 CM Olst


Geplaatst op: 03-05-2017
Originele kunstkaarten te koop U kunt nu originele kunstkaarten bestellen. Deze kaarten kunt u bestellen per drie stuks voor € 8,15 incl. porto. 

Een overzicht van de kaarten vindt u hier: Kunstkaarten

Kaarten bestellen
Wilt u kaarten bestellen? Stuur dan een e-mail naar bweerdmeester@hetnet.nl en gelieve het bedrag over te maken op rekeningnummer: NL81 RABO 038 946 1800 t.n.v. W.J. Weerdmeester.

Heeft u vragen dan verzoeken wij u contact op te nemen via ons contactformulier
Geplaatst op: 17-11-2016
Nieuwe website De nieuwe website van Wil is klaar: juli 2015. De afbeeldingen van de schilderijen zijn scans van foto's. Dat betekent dat er altijd sprake is van kwaliteitsverlies  ten opzichte van het origineel. Bij de ene scan is dat meer het geval dan bij de andere scan.
Al met al zijn wij tevreden met het resultaat.

Het was een heel leuke "klus" om een website voor Wil te bedenken Je begint met een idee,daarna maak je de opzet. De verschillende rubrieken, de legenda, de kleurstelling, de teksten, de keuzes van de schilderijen en de vormgeving.
Als dat allemaal klaar is moet het technisch worden gerealiseerd. Wij hebben Roel Krikke uit Pesse "opgespoord"en in een geweldige samenwerking de website tot stand gebracht.
Wil je een nieuwe website of je website verfrissen bevelen wij Roel van harte aan. Onder aan onze pagina's vind je zijn bedrijf: Bridge to you.
Geplaatst op: 08-07-2015
Copyright Schildersatelier WARTO - 2019